Urremmen.com
Hvordan vurderer du oplysningerne på denne side?

Send feedback
  Specialist i ur dele siden 1991
  +22.000 ur dele fra +80 mærker
  Eget urværksted

Du ser nu

Fjeder splitter / Push Pin Tool Pro RT9

Fjeder splitter / Push Pin Tool Pro RT9

Original mærkeprodukt  
  Ikke tilrådighed for tiden
Dette produkt er desværre midlertidigt udsolgt og er i øjeblikket ikke længere tilgængeligt via os

Meddelelse om lagerændringer

Ønsker du automatisk at modtage en besked via e-mail, når dette produkt er tilgængeligt igen? Det er muligt! Forlad dit navn og din e-mail-adresse nedenfor, og vi vil kontakte dig, når produktet er tilgængeligt igen.

En kort beskrivelse

Fjeder splitter / Push Pin Tool Pro RT9 med udskiftelige hoveder - Montere eller demonter nemt et urrem eller spænde dig selv. Meget velegnet til urremme og spænder, der er fastgjort til urkassen med fjeder splitter / push pin. Begge sider er let udskiftelige med andre hoveder, så værktøjet kan bruges til flere reparationsformål.
Waarom je voor ons kiest.

  Officiële merkdealer
  Echte productkennis
  Eerlijk advies

Beklager, bestilling er ikke mulig..

Vi har søgt overalt og nærmet alle parter, der muligvis stadig har dette produkt, men desværre uden succes.

Vi kan ikke længere tilbyde dette produkt, og vi ved ikke i øjeblikket, om der findes alternativer.

Selvfølgelig vil vi gerne hjælpe dig med det. Vi beder dig om at sende os en email (kald er også tilladt), hvis du vil vide, om der findes passende alternativer til dette produkt.

  +31 (0) 492 390 587
  support@worldofwatchstraps.com

Fuld produktbeskrivelse

Fjeder splitter / Push Pin Tool Pro RT9 med udskiftelige hoveder er et multifunktionelt værktøj til forskellige ure reparationsarbejde. Fjeder splitter / Push Pin Tool Pro RT9 har to sider, som forskellige operationer kan udføres. Dette er siden med en stift og siden med et indsnit. Begge sider er let udskiftelige med andre hoveder, så værktøjet kan bruges til flere reparationsformål.

Dette værktøj leveres som standard med to funktionelle sider. Dette er siden med en enkeltstiften og siden med et hak.

Side med enkeltstiften

Fjeder splitter / Push Pin Tool Pro RT9 indeholder en side med en enkeltstiften, med hvilken Fjeder splitter / push pin let kan trykkes. På denne måde kan urremme eller spænder let adskilles. For at gøre dette skal du trykke på spidssiden af ​​Fjeder splitter / Push Pin Tool Pro RT9 i det lille hul på siden af ​​en lås eller et urkasse, hvor delen er fastgjort. Hovedet på denne side kan vendes rundt, hvilket giver siden en anden funktionalitet.

Side med hak

Fjeder splitter / Push Pin Tool Pro RT9 indeholder også en side med indsnævring og hak. Med denne side kan en urremme eller spænde let demonteres i tilfælde, hvor der ikke er huller på ydersiden. Med denne side kan du blot skubbe kraven på en fjeder splitter / push pin gennem indersiden, så den ønskede del kan demonteres. Hovedet på denne side kan vendes rundt, hvilket giver siden en anden funktionalitet.

Fjeder splitter / Push Pin Tool Pro RT9 er en mere omfattende variant af det grundlæggende push pin værktøj, som vi leverer, Fjeder splitter / Push Pin Tool E1011.

Produktspecifikationer

Mærke WoW
Garantiperiode Høflighed
Model RT9
Materiale Rustfrit stål
Længde (mm) 135
Bredde (mm) 7
Spænding Ikke tilgængelig
Forsyne Ikke tilrådighed for tiden
EAN 8719217049895

Alternativer og relaterede produkter

Desværre ved vi ikke (endnu), om der er alternativer til dette produkt. Du kan selvfølgelig hurtigt finde ud af ved at kontakte hos vores produktspecialister.

Egnet batterier og værktøjer

Batterierne nedenfor passer til dit ur. Vi anbefaler at udskifte urbatteriet mindst en gang hvert andet år. Få rabat på et nyt batteri? Bestil et nyt ur batteri ved at vælge det som en mulighed og få en direkte 20% rabat.

Hvad Der er i øjeblikket ingen anmeldelser til dette produkt af andre kunder. Er du den første?

  Skriv en ny produktanmeldelse

  Hvordan vurderer du dette produkt?

Du lægger en anmeldelse til følgende produkt:

Fjeder splitter / Push Pin Tool Pro RT9

Bedøm dette produkt på følgende punkter:

 
Pris/Kvalitet
Udseende
Anvendelighed
Komfort