Urremmen.com
Hvordan vurderer du oplysningerne på denne side?

Send feedback
  Specialist i ur dele siden 1991
  +24.000 ur dele fra +50 mærker
  Eget urværksted

Hvem vi er

Horloge-bandjes.nl er en online butik af World of Watch straps.

En kort introduktion

World of Watch straps er en internationalt fungerende online butik, der fokuserer på at tilbyde både ur-relaterede produkter og tjenester. Med i alt 12 onlinebutikker på 11 forskellige sprog er vi for øjeblikket den største leverandør af urdele og se reparationer på internationalt plan. Vores sortiment består hovedsageligt af mærke og universale urremme, men også mekanismer til urværk, se krystaller, stifter og skruer, spænder og lås, stropper, USB-opladningskabler og batterier. Vi har vores eget ure reparation værksted i Gemert (Holland), der er klar til at reparere dit dyrebare ur på ingen tid!

Vores mission

Vi ved, at ure kan have en følelsesmæssig værdi såvel som en økonomisk. Det er ikke muligt i en sådan situation at erstatte dit ur helt med en ny den følelsesmæssige værdi kan ikke erstattes. Desværre afviser mange juvelerer i dag mange urreparationer, ofte fordi de er for komplekse til at udføre, eller fordi de simpelthen ikke er rentable. Vi på World of Watch straps fortsætter, hvor andre stopper. Vi tror på bæredygtighed, gennemsigtighed og ærlighed. Derudover gør vi kun det, vi er rigtig gode til, og det har gjort os siden 1991, hvor du virkelig kan finde alt for dit ur.

Vores hold

World of Watch straps team (kort: WoW team) er meget forskelligartede og består af entusiastiske og super motiverede medarbejdere, der har en ægte affinitet med ure. At holde alle besøgende og kunder i vores butikker lykkelige er vores daglige prioritet!

Sortiment og mærker

World of Watch straps har specialiseret sig siden 1991 i at tilbyde ure og se reparationer. Hovedkontoret ligger i Gemert, Holland. Vores sortiment består hovedsagelig af urremme (mærkevarer og universal), men også andre urdele, reparationssæt eller værktøj og batterier, som alle kan bestilles via vores online butikker. Vi tilbyder tusindvis af produkter fra forskellige mærker som Fossil, Diesel, DKNY, Kenneth Cole, Guess, Seiko, Tommy Hilfiger, Pulsar, Timex og Skagen. Alle urreparationer udføres af vores egne urmagere Antonie Slegers og Eric Slegers. Takket være mange års erfaring og ekspertise hos vores urmagere er næsten alle reparationer til dit ur muligt!

Vi tilbyder kun 100% originale produkter fra de mærker, vi har i vores sortiment. Vi er en officielt anerkendt forhandler af alle mærker i vores sortiment.

Klik her for at se alle de mærker vi tilbyder

Vores urmager Antonie Slegers på arbejde

Vores urmager Antonie Slegers på arbejde

Handelskammer 87906635
Momsnummer NL004504650B52
Vores handelsnavne og hjemmesider

  World of Watch Straps
www.worldofwatchstraps.com

  Urremmen.com
www.urremmen.com

  Klokkeremmer.com
www.klokkeremmer.com

  Klockarmbandvarld.se
www.klockarmbandvarld.se