Urremmen.com
Hvordan vurderer du oplysningerne på denne side?

Send feedback

JULETILBUD I DECEMBER!

Kun 11 dage og 7 timer tilbage!

Udnyt rabatter op til 40% indtil 25 december 2019!  Ingen minimum ordreværdi krævet. Ikke gyldig i kombination med allerede nedsatte varer. Kampagne til ure er kun gyldig på de sidste varer på lager.

JULETILBUD I DECEMBER!

Kun 13 dage og 16 timer tilbage!

Hvem vi er

Horloge-bandjes.nl er en online butik af World of Watch straps.

En kort introduktion

World of Watch straps er en internationalt fungerende online butik, der fokuserer på at tilbyde både ur-relaterede produkter og tjenester. Med i alt 12 onlinebutikker på 11 forskellige sprog er vi for øjeblikket den største leverandør af urdele og se reparationer på internationalt plan. Vores sortiment består hovedsageligt af mærke og universale urremme, men også mekanismer til urværk, se krystaller, stifter og skruer, spænder og lås, stropper, USB-opladningskabler og batterier. Vi har vores eget ure reparation værksted i Gemert (Holland), der er klar til at reparere dit dyrebare ur på ingen tid!

Vores mission

Vi ved, at ure kan have en følelsesmæssig værdi såvel som en økonomisk. Det er ikke muligt i en sådan situation at erstatte dit ur helt med en ny den følelsesmæssige værdi kan ikke erstattes. Desværre afviser mange juvelerer i dag mange urreparationer, ofte fordi de er for komplekse til at udføre, eller fordi de simpelthen ikke er rentable. Vi på World of Watch straps fortsætter, hvor andre stopper. Vi tror på bæredygtighed, gennemsigtighed og ærlighed. Derudover gør vi kun det, vi er rigtig gode til, og det har gjort os siden 1991, hvor du virkelig kan finde alt for dit ur.

Vores hold

World of Watch straps team (kort: WoW team) er meget forskelligartede og består af entusiastiske og super motiverede medarbejdere, der har en ægte affinitet med ure. At holde alle besøgende og kunder i vores butikker lykkelige er vores daglige prioritet!

Sortiment og mærker

World of Watch straps har specialiseret sig siden 1991 i at tilbyde ure og se reparationer. Hovedkontoret ligger i Gemert, Holland. Vores sortiment består hovedsagelig af urremme (mærkevarer og universal), men også andre urdele, reparationssæt eller værktøj og batterier, som alle kan bestilles via vores online butikker. Vi tilbyder tusindvis af produkter fra forskellige mærker som Fossil, Diesel, DKNY, Kenneth Cole, Guess, Seiko, Tommy Hilfiger, Pulsar, Timex og Skagen. Alle urreparationer udføres af vores egne urmagere Antonie Slegers og Eric Slegers. Takket være mange års erfaring og ekspertise hos vores urmagere er næsten alle reparationer til dit ur muligt!

Vi tilbyder kun 100% originale produkter fra de mærker, vi har i vores sortiment. Vi er en officielt anerkendt forhandler af alle mærker i vores sortiment.

Klik her for at se alle de mærker vi tilbyder

Vores urmager Antonie Slegers på arbejde

Vores urmager Antonie Slegers på arbejde

Handelskammer 65767616
Momsnummer NL 8562 51525 B01
Vores handelsnavne og hjemmesider

  World of Watch Straps
www.worldofwatchstraps.com

  Horloge-Bandjes.nl
www.horloge-bandjes.nl

  Watchstraps-Batteries.com
www.watchstraps-batteries.com

  Braceletsdemontres.com
www.braceletsdemontres.com

  Uhrenarmbandwelt.com
www.uhrenarmbandwelt.com

  Correas-de-Reloj.com
www.correas-de-reloj.com

  Pulseiraderelogio.com
www.pulseiraderelogio.com

  Cinturino-Orologio.it
www.cinturino-orologio.it

  Klockarmbandvarld.se
www.klockarmbandvarld.se

  Klokkeremmer.com
www.klokkeremmer.com

  Urremmen.com
www.urremmen.com

  Pasek-do-Zegarka.com
www.pasek-do-zegarka.com

Mød vores team

Forskellige funktioner, samme mission

Mød World of Watch straps team, kort sagt, WoW Team. Hver dag arbejder teamet ekstremt svært for at holde tilfredshed blandt alle besøgende og kunder så højt som muligt. Nysgerrig om, hvad hver medarbejder på World of Watch-stropper er ansvarlig for? Så læs videre!

Antonie

Antonie

Grundlægger af firmaet og Urmageren


Jeg har en stor passion for ure og alt, hvad der har at gøre med det. Derfor går jeg langt for at reparere dit ur!

Nancy

Nancy

Grundlægger af firmaet og Kundeservice


Jeg er klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige produkt; i butikken eller i vores online butik. Din tilfredshed er min prioritet!

Eric

Eric

Urmageren och Kundeservice


Jeg fortsætter, hvor de fleste andre urmagere vil stoppe. På grund af mine års erfaring og tusindvis af vellykkede reparationer har jeg altid en løsning på ethvert problem!

Arash

Arash

IT & Marketing


Hver dag arbejder jeg på projekter, der forbedrer din oplevelse i vores onlinebutikker. Jeg tager også af alle markedsføringsaktiviteter med stor entusiasme.

Mayke

Mayke

Kundeservice og Produktspecialist


Uanset hvad dit spørgsmål eller din kommentar er: Jeg er klar til at hjælpe dig med din søgning i vores offline butik eller online butikker. Takket være min brede produkt viden kan jeg altid give dig det bedste råd!

Hélène

Hélène

Oversætter & Kundeservice


Som en tysk og fransk oversætter forbedrer jeg løbende vores shopoversættelser. Jeg er også klar til at hjælpe alle vores besøgende og kunder på deres eget sprog.

Faris

Faris

Order picker og Produktspecialist


Jeg er ansvarlig for pakning og håndtering af ordrer. Derudover er jeg som produktspecialist ansvarlig for at forvalte og udvide vores online katalog.

Anneke

Anneke

All round


I årevis kan holdet regne med min allround support. En god arbejdsplads er en velholdt arbejdsplads! Du kommer også på mig på markedet, hvor jeg er klar til alle dine urreparationer.