Urremmen.com
Hvordan vurderer du oplysningerne på denne side?

Send feedback
  Specialist i ur dele siden 1991
  +24.000 ur dele fra +50 mærker
  Eget urværksted

  Vigtig bemærkning ved returnering af en ordre fra et ikke-EU-land
Bemærk venligst, at når du returnerer din ordre fra et land uden for EU, vil toldbehandlingsgebyrer og moms blive opkrævet ved ankomst. På ordrer op til €150 er disse omkostninger €11 faste + 21-23% variabel moms. På ordrer fra €150 er disse omkostninger fastsat til €35. Vi trækker disse omkostninger fra det købsbeløb, der skal krediteres.

Returner din ordre

Tilbagebetale

Hvis du ikke er tilfreds med det bestilte produkt (er), kan du returnere det efter modtagelse inden for 14 dage. For os er det vigtigt, at du er forsigtig med produkterne i denne periode, og sørg for, at emballagen er i orden, så vi kan tilbyde produktet igen til en anden kunde.

Vil du returnere et produkt? Send en mail til support@worldofwatchstraps.com som du nævner:

- Dit navn
- Dit ordrenummer
- Hvilket produkt (er), du vil returnere
- Årsagen til tilbagevenden
- Til hvilken bankkonto kan vi refundere pengene

Du kan så sende produktet til nedenstående adresse, i original tilstand og - hvis det er muligt - i originalemballagen. Ved modtagelse af produktet betaler vi dine penge tilbage til din bankkonto. Retur fragt omkostninger skal betales af kunden selv.

H-B RETOUR
Attn. A. Slegers
Diederikstraat 10
5421 EW Gemert
The Netherlands

Udveksling af en modtaget artikel

Hvis du har bestilt en forkert vare, og du vil bytte den til et andet produkt, er det naturligvis ikke noget problem. Vi beder dog om at sende en mail til support@worldofwatchstraps.com, hvor du nævner:

- Hvad er der galt med det emne, du modtog
- Hvad du gerne vil modtage

Garanti

Komplette ure: 2 år fra købsdato

Urremme / bands: 3 måneder (bøde)

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål til garantien for dit produkt på support@worldofwatchstraps.com. Vi er altid klar til at finde den mest passende løsning til eventuelle problemer eller skade på dine bestilte produkter.