Urremmen.com
Hvordan vurderer du oplysningerne på denne side?

Send feedback
  Specialist i ur dele siden 1991
  +25.000 ur dele fra +50 mærker
  Eget urværksted

Sådan opretholder du dit ur

Vedligeholdelse af ure omfatter flere aspekter, nemlig. Bevægelsen og det tilfælde, hvor det er placeret. Ure ofte nødt til at lide meget, fordi de er underlagt forskellige påvirkninger. Uret på pulsen opvarmer under indflydelse af legemstemperatur, kan temperaturen stige yderligere i solen. Hvis vi afviser bevægelsen køler ned til rumtemperatur. Denne varmeveksling påvirker smøremiddel, med slid som resultat.

De fleste ure er 3 ATM eller 30 meter vandtæt: det er ikke nok til badning, rengøring af bil eller gøre retterne. Ved at flytte i vandet, kan vandtrykket være højere, og fugt kan være i tidsmåler. Fugt påvirker smøring af tidsmåler, og der er oxidation af metaldelene. I de fleste ure er kunstrobijnen lejer, hvor akser hjulene. Denne kunstrobijnen være ekstremt hårdt og slid praktisk imidlertid ikke bære akslerne der roterer i det. Nu, hvis der opstår slid, så den kommer ind på aksen af ​​hjulet, hvilket gør den tidsmåler mister sin præcision. Dette kan kun løses ved at udskifte hjulene.

Mens iført ur med vores daglige aktiviteter kommer sved på urkassen. I sved er en række syrer, der kan skade sæler i bagklappen og kronen, således at fugt og snavs kan trænge ind i tidsmåler.

For mekaniske ure (fra sprøjt, 3 atm) er vandtæt, anbefales det at have vedligeholdelse udført hvert fjerde år. Kun ure displayet 5 ATM eller 50 meter skal bruges i vand. Hyppig brug anbefales 10 atm eller 100 meter. Med vandtæt ure, er det tilrådeligt at kontrollere dette to gange om året på deres tæthed. Sig selv kan regelmæssigt kontrollere, om glasset ikke er beskadiget, og at kronen stadig kører højre. Hvis kronen bulet udseende, er en kamp tabt, mens den kører eller farve, det giver sig selv allerede har mistet sin forsegling funktion. Udskiftning er nødvendigt for at sikre vandtæthed.