Webshop tillidsmærke

Sikker og pålidelig shopping på urremmen.com

Fonden Certified Webshop er brancheforeningen og Thuiswinkel tillidsmærke af hjem butikker ligesom Urremmen.com siden 2001 hovedsagelig tilbyder via deres internet-produkter og tjenester. Med mere end 2.700 tilknyttede købmænd Foundation er den største akkrediterede Kvalitet Mark fra Holland. Når den hollandske Certified Webshop tilknyttet butikker under uafhængigt tilsyn med Fonden. Den Webshop tillidsmærke har til formål at beskytte forbrugerne mod sjuskede butikker og / eller hjem butikker.

Den 17. april 2008 er certificeret Webshop gennemgået nøgle kendetegnende for Økonomiministeriet. Testen blev udført af Rådet for Accreditatie.In denne test undersøger, om et mærke, og den måde gives mærket, det er pålidelige. Pålidelighed er udtrykt som en score på en skala fra 1 til 10. Certified Webshop har været 10. Klik her for rapporten.

Også i 2011 afslørede, forskning viser, at Webshop tillidsmærke er den mest pålidelige og uafhængige pladeselskab. For mere information: Tjek den forskningsrapport: Tjek rapport fra undersøgelsen her