Urremmen.com
Hvordan vurderer du oplysningerne på denne side?

Send feedback
  Specialist i ur dele siden 1991
  +25.000 ur dele fra +50 mærker
  Eget urværksted

Der er mange typer af betalingsmetoder tilgængelige på internettet. Urremmen.com har valgt de sikre betalingsmetoder PayPal, Mistercash, Sofortbanking, Klarna og accepterer American Express, VISA og Mastercard.

iDEAL

Sikker og betale direkte på internettet. IDEAL er en ny digital betaling standard. Alle større nederlandske banker deltager. Som forbruger betaler du din online køb via internettet i det velkendte netbank miljø. iDEAL lig digitale stifter: betaling direkte fra din bankkonto debiteres kontoen i butikken. Leveringstid vil blive forkortet med denne direkte betalingsmetode. ideal er lige så sikkert som netbank. Denne nye betalingsmetode kan identificeres ved et særligt logo. Denne vignet kan findes i butikken oplysninger. For mere information om ideelle sted.

PayPal

PayPal (en eBay Inc.) er en online betaling tjeneste, der lader dig betale på eBay og andre online-butikker. Men du kan også PayPal online pengeoverførsel til familie og venner, eller modtaget. PayPal har over 150 millioner konti. Du kan betale fra din bankoverførsel, kreditkort eller via din PayPal-konto. Mere information om PayPal, kan du besøge PayPal.

Når du linker din bankkonto, eller kreditkort til en PayPal-konto. PayPal direkte overfører penge til en konto tilhørende sælger. Så beløbet bliver automatisk trukket fra din konto. Dit køb kan så hurtigt sendt til dig. Du behøver ikke at indbetale penge på din PayPal-konto. Saldi på sin PayPal-konto for at betale tilbage ulejlighed at din bank. Din finansielle oplysninger aldrig formidles til sælger. Køber og sælger modtaget umiddelbart efter hver betalingsordre PayPal bevis for betaling i indbakken. Hvis varerne ikke er leveret, kan PayPal mægle mellem køber og sælger. Det er gratis at åbne en PayPal-konto. Med PayPal, vil du blive gratis på mange online butikker i ind- og udland. Der er ingen ekstra gebyrer, som nogle gange andre betalingsmetoder er.

Klarna

I en fysisk butik, du har altid mulighed for at holde dine hænder i den artikel, før du betaler for det. Vi mener, det bør være på internet shopping som. Derfor modtager du Klarna altid dit køb, og du derefter betale kun. Dette lader dig sikre, at du altid får hvad du har bestilt, og du aldrig behøver at betale for noget, du ikke kun holdt i hænderne. Med Klarna dig mindst 14 dage til at betale dit køb, altid. Du kan betale eller alle på én gang spredes.

MisterCash

Mister Cash er navnet på belgisk betaling. Ved hjælp af en PIN-kode, kan du betale den belgiske bosiddende til flere butikker, tankstationer, spiritus eller andre maskiner. Det er også muligt at udføre med online betalinger på internettet. Du kan gøre en online betaling med Mister Cash hjælp kortnummer og udløbsdato.

Sofort

Sofort er en enkel, hurtig og sikker online betaling ved hjælp af netbank, og er især velegnet til kunder uden for Holland og Belgien. Ved betaling med Sofort, bliver du dirigeret via en sikker forbindelse til din online bankkonto på dit pengeinstitut. Der du logger ind med en PIN-kode og bekræfte betalingen med et TAN.

American Express

American Express kontokort giver kaldt ud. Det synes kreditkort, men ikke er det. Hvad er et kreditkort? Med et kreditkort, såsom American Express, vil du betale hver måned det fulde udestående beløb. Det er det beløb, du har brugt den pågældende måned med kortet. Kun hvis du ikke betaler, så er du nødt til at betale en bøde.

Visa / Mastercard

Med et Visa, kan du betale på over 27 millioner accept punkter på verdensplan. World Visa-kort er således den mest accepterede kreditkort i verden. Alle adresser, hvor du ser et Visa-logo, er du velkommen med dit Visa kreditkort. I andre lande kan du besøge næsten hvor som helst med dit Visa kreditkort.