Urremmen.com
Hvordan vurderer du oplysningerne på denne side?

Send feedback
  Specialist i ur dele siden 1991
  +25.000 ur dele fra +50 mærker
  Eget urværksted
Bestem sagens eller modelnummeret på dit ur

  Tips til at finde din ur del meget hurtigere

Tips og værktøjer, der hjælper dig med at søge mere effektivt.

Leder du efter et originalt varemærke til dit ur? Så kig efter urkasse nummer eller modelnummeret af dit ur. Du finder normalt disse på bagsiden af dit ur. Modelnummeret består ofte af en kombination af bogstaver og tal.

Bestem sagens eller modelnummeret på dit ur

Jeg ser flere koder på mit ur. Hvordan ved jeg, hvilken kode er modelnummeret?
Nogle gange kan du finde flere nummer/bogstavkombinationer på bagsiden af dit ur, som f.eks. Fabriks- eller vandmodstandsmærke (f.eks. 5 ATM). Via modulet nedenfor kan du direkte anmode om modelnummerformatet for dit urmærke.

Vælg mærket af dit ur i nedenstående valgliste, og se straks, hvordan modelnummeret på dit ur ser ud.

Vælg først dit mærke

Vis

Citizen urremme

Du kan bestille urremme fra Citizen på Watchstraps-batteries.com. Citizen er et japansk mærke fra Tokyo og har eksisteret siden 1918. Brandnavnet stammer oprindeligt fra et lommeur, som Citizen solgte i 1924. Citizen er en af verdens største producenter af ure. Kan du ikke finde den urrem, som du søger, så send os en forespørgsel, og vi vender tilbage med en pris. De viste priser inkluderer skatter.

Forsendelse og levering af urremme tager normalt op til 3-5 hverdage til Danmark og Vesteuropa og 4-10 arbejdsdage til USA. Leveringsomkostninger er 18,66 kr - 36,96 kr (valutakurserne ændrer sig hver dag). Spørgsmål om Citizen urremme? - kontakt os endelig, og vi vil hjælpe dig!

3 vare(r)

pr. side

 • Citizen
  395,32 kr
  Se produkt
 • Citizen
  485,21 kr
  Se produkt
 • Citizen
  320,66 kr
  Se produkt

3 vare(r)

pr. side