Læder urremme

Bestem bredden af din læderurrem online på Urremmen.com. Afhængig af, hvor din levering skal sendes hen, kan vi levere fra vores lager i Holland. Vi har mange farver, størrelser og typer af urremme i vores kollektion. Urremme i læder har en stor komfort, de føles behagelige mod huden, og de er også smidige og fleksible. Dertil er der et stort udvalg af spænder og hægter. Priserne er inklusiv skatter.

Levering af urremme kan til Danmark og Vesteuropa tage 3-5 arbejdsdage, og 4-10 arbejdsdage til USA. Til andre lande i verden tager det normalt 4-12 arbejdsdage. Leveringsomkostninger er 18,65 kr (valutakurser skifter dagligt). Fakturaordrer er mulige for virksomheder, når du laver store ordrer. Spørgsmål om urremme i læder? Kontakt os endelig, og vi vil hjælpe dig!

Items 1 to 16 of 1549 total

per page

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 16 of 1549 total

per page

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Horloge-Bandjes.nl is dé specialist op het gebied van lederen horlogebanden. Heeft u vragen over een leren horlogeband of twijfelt u of u de juiste horlogeband heeft gevonden? Ons team staat klaar voor al uw vragen en opmerkingen.